Forlystelser i særklasse for børn og voksne​ i Tivoliland

​Er du til sjove og spændende forlystelser, så er vores omrejsende tivoli et sikkert hit hos dig. Vores unikke tivoliland byder på en masse attraktive forlystelser for både børn og voksne. Vi kommer forbi kræmmermarkeder, sommerfester og andre events, hvor der er glade dage.

Fra tidligt forår til sent efterår flokkes børn og voksne på Sjælland og i København, hvor de boltrer sig i et væld af karruseller, skydeboder, rutchebaner, spinning coaster, kæmpe hoppeland og andre unikke forlystelser.

Lej forlystelser og telte til et event

Hos Tivoliland har du mulighed for at leje både partytelte og forlystelser med fuld bemanding samt opstilling og nedpakning. Vi betjener alle boder, så I kan koncentrere jer om at have en god dag, og vi rydder naturligvis op efter os, så I heller ikke skal tænke på det.

Vil du skabe en fantastisk dag som eventarrangør, kan vi gøre opgaven meget lettere for dig. Med mere end 40 års erfaring i branchen ved Tivoliland, hvad der skal til for at sikre en succesfuld dag med højt humør. 

Tivoliland sikrer solskinshumør i trygge rammer

​Tivoliland sætter en ære i at leve op til alle branchens sikkerhedsstandarder, og forlystelserne sikkerhedstjekkes løbende af Teknologisk Institut og Force Technology.

Hold øje med vores turplan og se, hvor vi befinder os, så du kan opleve Tivoliland sammen med hele familien, eller lej vores partytelte og forlystelser til et privat arrangement.

Kontakt os for at høre nærmere på telefon 54 44 55 03 eller på e-mail tivoli@tivoli-land.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Tivoliland – gør glade dage endnu sjovere

Vil du høre mere?

Udfyld gerne oplysningerne så hører du fra os hurtigst muligt​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Firmainformation

Tivoliland

CVR: 352679

Adresseinformation

Grønsundsvej 365
4871 Horbelev

Åbningstider:

​Mandag-Fredag: 10:00-16:00

​Lørdag & Søndag: Lukket

Kontaktinformation