Firmaarrangement eller firmaevent der bliver ekstraordinært​

​Har du planer om at holde et ekstraordinært firmaarrangement eller firmaevent, har vi mulighed for at bringe vores tivoli til dig. Vores omrejsende tivolipark kører på hele Sjælland samt i København, og vi kommer gerne ud til dig og firmaet med alt, hvad I skal bruge for at få en uforglemmelig dag med sjove forlystelser for børn og voksne.

Et tivoli er det perfekte firmaarrangement eller firmaevent, da der er noget for alle. Vi kan levere det du ønsker, hvad angår forlystelser, telte, bespisning, underholdning, musik, bar, udskænkning og dørmænd.

Få et firmaarrangement og firmaevent som du vil have det

Hos Tivoliland har vi mange års erfaring med afholdelse af store såvel som små arrangementer. Vi kan skræddersy et firmaevent og firmaarrangement til dine behov og dit budget, så du får en uforglemmelig dag og aften sammen med dine kolleger og familie. Vi varetager gerne alt fra planlægning og eksekvering, og vi er naturligvis behjælpelige med masser af gode idéer til, hvilke forlystelser, telte, underholdning og meget andet, der kan gøre det perfekt.

Du kan få det, som du vil have det, da vi kan skræddersy det efter dine ønsker. Vi tager imod alle forespørgsler, da vi tilbyder vores unikke tivoli til et firmaarrangement og firmaevent i alle størrelser.

Book dit arrangement i særklasse

Trænger du til at prøve noget nyt og originalt til det næste firmaarrangement eller firmaevent, stiller vi gerne op med det helt store arrangement med alt, hvad det indebærer. Vi har alt fra karruseller til pariserhjul, hoppeborg og mange andre attraktive forlystelser. 

Sikkerheden er naturligvis i højsæde, og vi sikrer solskinshumør i trygge rammer. Skal du afholde en julefest, kan vi også stille op med et hyggeligt julemarked. 

Book Tivoliland til dit næste firmaarrangement og oplev en anderledes dag med kolleger og familie, hvor vores ansatte sørger for hygge og sjov. Vi garanterer for festlige rammer, som sikrer jer en god firmaevent i særklasse.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit firmaarrangement og firmaevent på telefon 54 44 55 03 eller på e-mail tivoli@tivoli-land.dk.

​​

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook

Firmainformation

Tivoliland

CVR: 352679

Adresseinformation

Grønsundsvej 365
4871 Horbelev

Åbningstider:

​Mandag-Fredag: 10:00-16:00

​Lørdag & Søndag: Lukket

Kontaktinformation